مقالات

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی به چند روش در چند مرحله

0
(0)

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی در چند مرحله، نحوه درست کردن ته دیگ زعفرانی خوشمزه را قصد داریم، در این مقاله به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر با نحوه درست کردن ته دیگ زعفرانی، آشنا شوید، باعث خواهد شد، که همه شما را به عنوان یک کد بانو بشناسند.

ته دیگ زعفرانی دارای عطر و طعم بسیار لذیذی استT که کمتر کسی پیدا می شود که عاشق ته دیگ نباشد در ادامه همراه زاگرس زعفران باشید، تا طرز تهیه ته دیگ زعفرانی را به صورت کامل به شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه دیگ زعفرانی

مواد لازم:

  • زعفران:مقدار مورد نیاز
  • نمک:به مقدار مورد نیاز
  • آب سرد:دو لیوان
  • برنج:دولیوان

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی ساده

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ته دیگ زعفرانی، نیاز است، از یک فروشگاه معتبر اقدام به خرید زعفران کنید، و آن را یا با استفاده از روش یخ یا آب جوش دم کنید، و به یک گوشه بگذارید تا زعفران شما به بهترین شکل دم بکشد.

ته دیگ زعفرانی

مرحله دوم:

در مرحله دوم برای تهیه یک ته دیگ خوشمزه، نیاز است، که برنج را به داخل یک ظرف بریزید، و برنج را به خوبی بشورید.

بعد از شستن برنج نیاز است، بر روی برنج ها آب بریزید. به طوری که آب اندازه یک بند انگشت از برنج بالا تر باشد.

سپس نیاز است، که به برنج یک قاشق نمک اضافه کنید و به برنج اجازه دهید تا خیس بخورد.

مرحله سوم:

یک قابلمه را برداشته، و به مقدار مورد نیاز به داخل آن آب اضافه کنید. و بر روی حرارت قرار دهید تا آب قابلمه به جوش آید.

نیاز است، که برنجی که بر روی آن آب اضافه کرده بودیم را، به داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از پختن برنج نیاز است، که برنج را آبکشی کنید. حال یک قابلمه دیگر را برداشته و به انتهای آن زعفران دم کرده، را به همراه آب سرد، و روغن اضافه کنید.

می توانید،شما برای زیبا شدن ته دیگ، برنج زعفرانی کامل درست کنید.

مرحله چهارم:

در این مرحله از طرز تهیه ته دیگ زعفرانی، نیاز است که برنجی که آبکشی کرده ایم را به داخل قابلمه اضافه کنید، و درب آن را بگذارید، تا برنج دم بکشد.

بعد از چند دقیقه ته دیگ شما آماده است، نوشجان.

شما به غیر از ته دیگ می توانید، اقدام به تهیه دسر زعفرانی و مرغ زعفرانی کنید، که در مقاله مجزاء به شما توضبح داده ایم.

تهیه ته دیگ زعفرانی با سیب زمینی

مواد لازم:

  • برنج: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن:به مقدار لازم
  • سیب زمینی: به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با استفاده از سیب زمینی

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست نیاز است، که برنج را بشورید و آن را در یک ظرف بریزید، و آب و نمک را به داخل ظرف اضافه کنید، بگذارید تا برنج به خوبی خیش بخورد.

مرحله دوم:

در این مرحله نیاز است، که زعفران را به داخل هاون بریزید، و آن را با استفاده از روش یخ دم کنید. و به داخل ظرف بریزید، و درب ظرف را بگذارید.

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

یک قابلمه را برداشته، و به داخل آن آب را اضافه کنید، قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا آب موجود در قابلمه به جوش آید، برنجی که در مرحله اول خیس کرده ایم را به داخل قابلمه اضافه کنید.

بعد از 15 دقیقه نیاز است، که برنج را آبکشی کنید.

مرحله سوم:

سیب زمینی ها را برداشته، و پوست آن ها را گرفته و به صورت حلقه ای خورد کنید.

در انتهای قابلمه روغن را به همراه زعفران دم کرده اضافه کرده، و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا روغن داغ شود. سپس سیب زمینی ها را به انتهای قابلمه قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نبات زعفرانی

حالا برنج را به داخل قابلمه بریزید، و درب برنج را بگذارید.

بعد از 40 دقیقه ته دیگ زعفران شما آماده است، نوشجان.

تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست

مواد لازم:

  • ماست پر چرب: 5 پیمانه
  • زرده تخم مرغ:3 عدد
  • آب: 4 پیمانه
  • روغن:2 پیمانه
  • نمک، فلفل،:به مقدار لازم
  • زعفران (زاگرس زعفران):به مقدار نیاز

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با ماست

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ته دیگ زعفران با استفاده از ماست نیاز است، که زرده های تخم مرغ را جدا کنید و به داخل یک ظرف بریزید.سپس مواد زیر را به داخل ظرف اضافه کنید؛

  • ماست پر چرب
  • روغن
  • زعفران دم کرده
  • پودر سیر
  • پیاز
  • آب
  • نمک

را به داخل ظرف اضافه کنید، و مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید. تا تمامی مواد با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله دوم:

در این مرحله نیاز است، که برنج را آبکشی کرده و به داخل موادی که در مرحله اول درست کرده ایم اضافه کنید. و خوب مواد را به صورت آرام آرام با یکدیگر مخلوط کنید.

یک قابلمه را برداشه، و انتهای آن را با استفاده از روغن چرب کنید، و مواد را به داخل ماهیتابه اضافه کنید. نیاز است که مواد را با استفاده از یک قاشق بر انتهای قابلمه صاف کنید.

مرحله سوم:

برنج آبکشی شده ای که از قبل اضافه آمده بود را به داخل قابلمه اضافه کنید، و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا ته دیگ زعفرانی آماده شود.

بعد از گذشت 1 ساعت ته دیگ زعفرانی شما با استفاده از ماست آماده است نوشجان.

تهیه ته دیگ زعفرانی با نان

مواد لازم:

  • نان: به مقدار لازم
  • روغن:1 پیمانه
  • زعفران:به مقدار لازم
  • نمک، فلفل: به مقدار مورد نیاز
  • برنج:به مقدار لازم

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی با نان

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ته دیگ زعفران با نان، نیاز است که برنج را آبکشی کنید. سپس 1 الی 2 ساعت برنج خود ر به داخل آب نمک قرار دهید، و بگذارید تا برنج خیس بخورد. سپس بعد از خیس خوردن برنج آب برنج را خالی کنید.

مرحله دوم:

بعد از خیساندن برنج و خالی کردن آب برنج نیاز است که برنج را به داخل یک قابلمه قرار دهید، و به داخل قابلمه آب را اضافه کنید. و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا برنج به جوش بیاد.

سپس وقتی که آب برنج به جوش آمد، برنج را آبکشی کنید.

مرحله سوم:

پیشنهاد می شود، برا تهیه ته دیگ زعفرانی با نان از نان لواش استفاده کنید.

در این مرحله نیاز است، که نان لواش را برش داده، و بر روی آن ها کمی زعفران دم کرده را اسپری کنید. سپس  یک قابلمه را برداشته و به داخل آن روغن را اضافه کنید، و بر روی حرارت قرار دهید، تا کمی روغن داغ شود.

مرحله چهارم:

در این مرحله از ته دیگ زعفرانی با نان، بعد از داغ شدن روغن نیاز است که نان های لواش را بر انتهای قابلمه قرار دهید. سپس نیاز است برنج آبکشی شده را به داخل قابلمه اضافه کنید، بگذارید تا برنج دم بکشد.

بعد از 40 الی 1 ساعت ، ته دیگ زعفرانی با نان شما آماده است، نوشجان.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *