مقالات

طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه به دو روش

4.5
(2)

طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه را در این مقاله به 9 روش به شما آموزش می دهیم. دسر زعفرانی یک از دسر های بسیار خوشمزه برای مهمان های شما است. در ادامه این مقاله همراه زاگرس زعفران باشید، تا تمامی مراحل تهیه دسر زعفرانی را به شما آموزش دهیم.

نحوه تهیه دسر زعفران با ژلاتین

مواد لازم :

  1. پودر ژلاتین:4 قاشق غذا خوری
  2. شیر:6 لیوان
  3. زعفران:به مقدار لازم
  4. خامه:100 گرم
  5. آب سرد:دو پیمانه
  6. گلاب:به مقدار لازم
  7. وانیل: مقدار لازم

 طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

برای طرز تهیه دسر زعفرانی، در ابتدا باید پودر ژلاتین را در در آب به روش بن ماری حل کنیم. برای طرز تهیه دسر زعفرانی پودر ژلاتین را داخل آب سرد میریزیم در ادامه مواد حل شده را به داخل آب گرم میریزیم.

یک قابمله را برداشته و شیر را به همراه شکر و زعفران را بر روی شعله گاز قرار می دهیم.خوب هم بزنید تا شکر داخل شیر حل شود. سپس هنگامی که هنوز شیر به جوش نیامده است، وانیل و گلاب را به ترکیب اضافه می کنیم و هم میزنیم سپس از روی حرارت بر میداریم.

سپس در این مرحله از طرز تهیه دسر زعفرانی باید ژلاتینی که از قبل درست کرده ایم را به داخل ترکیب شیر اضافه کنیم و آن را بگذارید تا استراحت کند.

خامه را به داخل یک ظرف بریزید و آن را خوب هم بزنید، تا یکدست شود سپس آن را به داخل ترکیبات شیر اضافه کنید.

در این مرحله از طرز تهیه دسر زعفرانی مواد به دست آمده را به داخل قالب های مخصوص بریزید و آن را به داخل یخچال می گذاریم، تا مواد به داخل قالب شکل بگیرند.

برای اینکه دسر زعفرانی خود شکل بگیرد اگر قصد دارید داخل ظرف سرو کنید باید حدو 5 ساعت داخل یخچال بماند تا مواد داخل قالب شکل بگیرند اما اگر داخل ظرف های ساده می خواهید سرو کنید، حدود سه ساعت بگذارید داخل یخچال بماند.

برای خرید زعفران با کیفیت و با رنگ دهی بالا کلیک کنید.

 نحوه تهیه دنت زعفرانی

مواد لازم:

  • شیر:4 لیوان
  • شکر:7 قاشق غذا خوری
  • نشاسته:8 قاشق غذا خوری
  • کره:60 گرم
  • گلاب:2 قاشق غذا خوری
  • زعفران:به مفدار لازم
  • وانیل:نصف قاشق غذا خوری

طرز تهیه دنت زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی یا دنت زعفرانی در ابتدا باید نشاسته را از صافی رد کنید، و آن را به داخل شیر سرد بریزید. سپس شیر را بر روی شعله با حرارت کم قرار می دهیم. هنگامی که شیر بر روی شعله است، باید خوب هم بزنید تا شیر و نشاسته با هم ترکیب شوند.

هنگامی که شیر گرم شد و نشاسته با شیر ترکیب شد باید کره و گلاب را اضافه کنید. و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس وانیل را به همراه زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافی خوش فرم را به شما بدهد.

 دسر زعفرانی

بیشتر بخوانید:ماسک زعفران برای دور چشم

در این مرحله از طرز تهیه دنت زعفرانی مواد به دست آمده را به داخل قالب بریزید و به داخل یخچال بگذارید.

چند نکته برای تهیه دنت زعفرانی

برای اینکه دنت زعفرانی شما تلخ نشود نباید خیلی از وانیل استفاده کنید، زیرا استفاده زیاد از وانیل موجب می شود که دنت زعفرانی شما تلخ شود. برای جلوگیری از گلوله شدن دنت زعفرانی باید نشاسته و وانیل را به خوبی هم بزنید، تا دسر زعفرانی شما بسیار خوش طعم بشود.

می توانید به جای استفاده از زعفران از کاکائو آب شده استفاده کنید؛ تا یک دنت کاکائویی را هم بتوانید درست کنید.

دسر زعفرانی بدون ژلاتین با نشاسته

مواد لازم:

  • شیر:8 لیوان
  • نشاسته:3 پیمانه
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • شکر:3 پیمانه
  • آب:دو لیوان
  • گلاب:یک پیمانه
  • کره:800گرم

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

یک قابلمه را برای طرز تهیه دسر زعفرانی برداشته و نشاسته و آب را به مقدار مورد نیاز به داخل قابلمه بریزید.برای بهتر حل شدن نشاسته پیشنهاد می شود از آب سرد استفاده شود.

یک ظرف جدا را برداشته و شیر و شکر را به داخل آن ظرف ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، تا شکر و شیر با یکدیگر ترکیب شوند سپس مخلوط به دست آمده شیر و شکر را به داخل قابلمه بریزید.

قابلمه را باید بر روی حرارت بگذارید حرارت زیاد نباشد سپس باید هنگامی که قابلمه را بر روی حرارت قرار داده ایم به خوبی مواد قابلمه را هم بزنید تا مواد ته نگیرند.

هنگامی که در حال هم زدن مواد هستید باید کره و گلاب را به همراه وانیل به داخل مواد اضافه کنید، هر 5 دقیقه یک بار مواد را هم میزنیم تا دسر زعفرانی به خوبی غلیظ بشود.

بعد از اینکه، مواد به دست آمده در قابلمه کشدار شدن نوبت به زعفران دم کرده می رسد، زعفرانی که از قبل آن را دم کرده اید را باید به داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا همه جای مواد دسر زعفرانی به خوبی زعفرانی شود.

سپس وقتی که همه مواد زعفرانی شد شعله را خاموش کنید، و دسر زعفرانی را به ظرف های مورد نظر منتقل کنید.

اگر قصد دارید که دسر زعفرانی را به داخل قالب ها بریزید باید انتهای قالب ها را چرب کنید و مواد دسر را به داخل قالب بریزید سپس باید قالب ها را به داخل یخچال بگذارید و بعد از نیم ساعت دسر زعفرانی شما آماده است نوشجان.

نکات مهم برای تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

اگر شما رژیم هستید و قصد دارید دسر زعفرانی را با نشاسته امتحان کنید می توانید، به جای شیر گاو از شیر نارگیل و شیر بادام استفاده کنید و  یک دسر زعفرانی خوشمزه را درست کنید.

برای یک دست تر شدن دسر زعفرانی، شما باید از شیر کم چرب استفاده کنید.

نحوه تهه فرنی زعفرانی

مواد لازم:

  • شکر: 5 قاشق
  • زعفران دم کرده: به مقدار مورد نیاز
  • آرد (برنج):3 قاشق
  • گلاب :به مقدار مورد نیاز
  • وانیل: نوک قاشق غذا خوری
  • شیر:3 لیوان

طرز تهیه فرنی زعفرانی

  1. نیاز است، در مرحله اول از طرز تهیه دسر زعفرانی، اقدام به دم کردن زعفران کنید.
  2. سپس نیاز است که آرد را به همراه شکر به داخل یک قابلمه بریزید، و آن را بر روی حرارت قرار دهید، و خوب هم بزنید، همانجور که در حال هم زدن دسر زعفرانی هستید، شیر را به آرامی به داخل قابلمه اضافه کنید.
  3. بعد از ترکیب شدن مواد با یکدیگر نیاز است، که زعفران دم کرده را به همراه گلاب و وانیل به داخل مواد اضافه کنید.
  4. فرنی زعفرانی شما آماده است، نوشجان.

نحوه تهیه ماقوت زعفرانی

مواد لازم:

  • نشاسته گندم: 2 لیوان
  • شکر: 1 لیوان و نصفی
  • آب: 2 لیوان
  • زعفران دم کرده: به مقدار مورد نیاز
  • گلاب: 4 قاشق

طرز تهیه ماقوت زعفرانی

  1. یکی دیگر از انواع دسر زعفرانی که ، ماقوت زعفرانی نیز نام دارد، بسیار پر طرف دار است. برای طرز تهیه ماقوت زعفرانی، نیاز است نشاسته را به داخل آب سرد بریزید، و اجازه دهید، تا نشاسته باز شود.
  2. بعد باز شدن نشاسته نیاز است، شکر را به نشاسته اضافه کنید. و بر روی حرارت قرار دهید، تا مواد به جوش بیان.
  3. زعفران دم کرده را به همراه گلاب با یکدیگر مخلوط کرده، و به داخل مواد اضافه کنید. و مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
  4. مواد ماقوت زعفرانی را به داخل قالب های مورد نظر خود بریزید،و داخل یخچال قرار دهید.
  5. ماقوت زعفرانی شما آماده است، نوشجان

نحوه تهیه موس زعفرانی

مواد لازم:

  • شکر: نصف لیوان
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: 4 عدد (تنها از سفیده استفاده شود.)
  • خامه: 200 گرم
  • ژلاتین: سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه موس زعفرانی

  1. یکی دیگر از انواع دسر زعفرانی، موس زعفرانی نام دارد، که در ادامه قصد داریم، طرز تهیه یک دسر زعفرانی دیگر را به شما آموزش دهیم.
  2. در اتبدا نیاز است، که زعفران را در هاون بریزید، و اقدام به سابیدن زعفران کنید، و زعفران را دم کنید.
  3. در این مرحله نیاز است، ژلاتین را به داخل آب سرد بریزید، و بر روی بخاری قرار دهید.
  4. سفیده تخم مرغ را به همراه شکر با یکدیگر مخلوط کنید. خامه را به همراه زعفران به تخم مرغ ها اضافه کنید.
  5. شیر را همانجور که دارید هم میزنید، به داخل مواد اضافه کنید.
  6. بعد از اضافه کردن شیر، نیاز است که ژلاتین را به داخل مواد اضافه کنید.
  7. قالب مورد نظر خود را برداشته، و به داخل آن مواد دسر زعفران را اضافه کنید، و به داخل یخچال قرار دهید.
  8. موس زعفرانی شما آماده است، نوشجان.

تهیه دسر زعفرانی با شیر و خامه

مواد لازم:

  • شیر: نیم کیلوگرم
  • شکر:200 گرم
  • پودر ژلاتین: یک قاشق
  • آب: 2پیمانه
  • گلاب: دوقاشق غذاخوری
  • خامه:به مثدار مورد نیاز
  • زعفران: به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه دسر زعفرانی مجلسی با شیر

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه دسر زعفرانی، می توانید با استفاده از  انواع زعفران، اقدام به دم کردن زعفران کنید. و درب زعفران دم کرده را گذاشته و به یک گوشه بگذارید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنیم.

حالا نیاز است، که یک لیوان آب سرد را برداشته و به داخل آن ژلاتین را اضافه کنید، و حدود 15 دقیقه به آن صبر دهید. سپس ژلاتین را بن ماری کنید.

برای بن ماری کردن نیا است، که ژلایتن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید، تا ذرات موجود در ژلاتین در آب حل شوند سپس به یک گوشه بگذارید تا ژلاتین خنک شود.

مرحله دوم:

در این مرحله نیاز است، که شیر را به داخل یک قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید تا شیر آرام آرام گرم شود.

بعد از به جوش آمدن شیر نیاز است، که شکر را به داخل شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس بعد از اضافه کردن شکر به شیر نیاز است، که شیر را از روی حرارت برداشته وبه یک گوشه بگذارید تا شیر خنک شود.

حالا زعفران دم کرده ای که در مرحله اول درست کرده بودیم را، به داخل شیر بریزید. و خوب هم بزنید تا زعفران با شیر ترکیب شود.

مرحله سوم:

خامه را در دمای محیط قرار داده، و بعد از خنک شدن شیر به داخل شیر اضافه کنید. و خوب هم بزنید تا خامه در شیر حل شود. بعد از حل شدن خامه در شیر ژلاتین را به داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.

در ادامه یک قالب را برداشته  و مواد دسر زعفرانی را به داخل قالب بریزید، و حدود 10 ساعت بر داخل یخچال قرار دهید. تا خودش را بگیرد. سپس قالب را در آورده و با چاقو دسر را از دور قالب جدا کرده و به داخل ظرف های سرو قرار دهید.

دسر زعفرانی با شیر و خامه و ژلاتین شما آماده است، نوشجان.

کلام آخر

در این مقاله، به شما طرز تهیه 9 نوع دسر زعفرانی، را به بهترین شکل ممکن آموزش داده ایم. که بتوایند، در هر زمان اقدام به تهیه انواع دسر زعفرانی کنید.

خوشحال می شویم، اگر شما هم به یک شکل دیگر دسر زعفرانی را درست می کنید، در بخش نظرات برای ما به اشتراک بگذارید.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد آرا: 2

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “طرز تهیه دسر زعفرانی خوشمزه به دو روش

  1. میلاد گفت:

    دسر زعفرانی خیلی خوشمزه است رفتم که درست کنم خیلی ممنونم

    1. زاگرس زعفران گفت:

      نوشجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *