مقالات

طرز تهیه ژله زعفرانی در 20 دقیقه از 0 تا 100

4
(1)

طرز تهیه ژله زعفرانی ، ژله زعفرانی یکی از دسر های بسیار پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است، که این ژله پر طرفدار هم بسیار خواص دارد هم بسیار خوشمزه است. در ادامه این مقاله به شما طرز تهیه ژله زعفرانی خوشمزه را در 20 دقیقه  به شما آموزش می دهیم، تا از این به بعد در خانه بتوانید یک ژله زعفرانی خوشمزه را تهیه کنید.

نحوه تهیه ژله زعفرانی با ژلاتین

مواد لازم:

  • آب: یک لیوان
  • پودر ژلاتین:3 قاشق غذا خوری
  • شیر:4 پیمانه
  • خامه:یک بسته
  • شکر: 2 پیمانه
  • زعفران دم کرده:به مقدار لازم
  • گلاب: دو قاشق غذا خوری
  • وانیل یک قاشق چای خوی

طرز تهیه ژله زعفران با ژلاتین

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ژله زعفرانی با ژلاتین، در اتبدا باید اقدام به خرید زعفران اصل کنید، زیرا اگر زعفران شما با کیفیت نباشد ژله شما هم طعم خوبی نخواهد داشت سپس باید زعفران خود را با روش آب جوش یا با روش یخ دم کنید. سپس درب زعفران دم کرده خود را گذاشته تا به خوبی دم بکشد.

برای تهیه یک ژله خوشمزه می توانید از تمامی انواع زعفران استفاده کنید.

مرحله دوم:

سپس در این مرحله از طرز تهیه ژله زعفران باید یک ظرف را برداشته و داخل آن را به مقدار گفته شده آب سرد بریزید. و ژلاتین را به داخل آب سرد بریزید باید 10 دقیقه به ژلاتین فرصت دهیم، تا در آب سرد حل بشود. سپس برای خوب حل شدن ژلاتین در آب باید ظرف را بر روی حرارت قرار دهیم و به خوبی هم بزنیم تا حل بشود سپس به کنار بگذارد تا سرد بشود.

بیشتر بخوانید:یک مثقال زعفران چند گرم است

مرحله سوم:

سپس در مرحله سوم برای تهیه ژله زعفرانی باید شکر را به همراه زعفران دم کرده و شیر به داخل یک ظرف جدا بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند. سپس گلاب و وانیل را به داخل مواد اضافه کنید،و خوب هم بزنید سپس بگذارید تا سرد بشود.

مرحله چهارم:

در این مرحله از طرز تهیه ژله زعفرانی با ژلاتین باید ژلاتینی که در آب حل شده است، را با خامه صبحانه مخلوط کنید و با مواد دیگر ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب بشوند حالا قالب مورد نظر چرب کنید و مواد را به داخل قالب ها بریزید و بگذارید داخل یخچال ژله زعفران شما آماده است نوشجان.

در ادامه به شما طرز تهیه ژله زعفرانی را با شیر به شما آموزش می دهیم.

نحوه تهیه ژله زعفرانی با شیر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین:10 قاشق غذا خوری
  • آب سرد:1لیوان
  • زعفران دم کرده:به مقدار لازم
  • شکر:6 قاشق غذا خوری
  • گلاب:یک قاشق
  • شیر: 2 لیوان
  • وانیل:به مقدار لازم

طرز تهیه ژله زعفرانی با شیر

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ژله زعفرانی به همراه شیر در مرحله اول باید اقدام به دم کردن زعفران بکنید. سپس درب ظرف زعفران دم کرده را بگذارید تا دم بکشد.

مرحله دوم:

یک ظرف را برداشته و آب سرد را به همراه ژلاتین به داخل ظرف بریزید و هم بزنید سپس،ظرف را بر روی حرارت متوسط قرار داده و خوب هم بزنید تا ژلاتین با آب ترکیب بشود.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه مسقطی زعفرانی

مرحله سوم:

سپس در مرحله آخر از طرز تهیه ژله زعفرانی با شیر باید شیر را به همراه زعفران دم کرده با گلاب و شکر در یک ظرف جدا به خوبی مخلوط کرده،به طوری که تمامی مواد زعفرانی بشوند بعد از خوب ترکیب شدن مواد با یکدیگر مواد به دست آمده را به داخل ژلاتین بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید.

سپس قالب های خود را برداشته و انتهای آن ها را به خوبی چرب کنید، مواد به دست آمده را به داخل قالب ها بریزید و در یخچال قرار دهید سپس بگذارید تا سرد شوند بعد میل کنید ژله زعفران شما آماده است نوشجان.

در ادامه به شما طرز تهیه ژله زعفرانی با بستنی را به شما آموزش می دهیم.

نحوه تهیه ژله زعفرانی با بستنی

مواد لازم:

  • آب سرد: یک لیوان
  • پودر ژلاتین:8 قاشق
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • شکر: 4 قاشق غذا خوری
  • بستنی:  یک لیوان و نصفی

طرز تهیه ژله زعفرانی با بستنی

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه ژله زعفرانی با بستنی نیاز است که، اقدام به خرید زعفران کنید، و سپس زعفران را خوب بسابید و یا با روش آب جوش و یا با روش یخ اقدام به دم کردن زعفران کنید. سپس باید ژلاتین را به داخل یک آب سرد بریزید،و حدود 10 دقیقه بگذارید که ژلاتین بر داخل آب بماند.

مرحله دوم:

سپس در این مرحله از طرز تهیه ژله زعفرانی با بستنی نیاز است که،آب سردی که به داخل آن ژلاتین را گذاشته ایم. بر روی حرارت بگذارم تا شفاف بشود. بعد باید به یک کنار بگذارید تا سرد بشود.

طرز تهیه ژله زعفرانی

حالا باید زعفرانی که در مرحله اول دم کرده بودیم را به داخل ژلاتین بریزیم و ترکیب کنیم. تا ژلاتین زعفرانی بشود.

مرحله سوم:

بعد از اینکه ژلاتین را با زعفران ترکیب کردیم. بستنی را به همراه شکر به داخل ژلاتین میریزیم و خوب هم می زنیم تا مواد با یکدیگر ترکیب بشوند.سپس مواد را به داخل قالب مورد نظر بریزید و به داخل یخچال قرار دهید تا ژله آماده بشود.

ژله بستنی شما با زعفران آماده است نوشجان.

در ادامه به شما طرز تهیه ژله بریلو زعفران را آموزش می دهیم.

نحوه تهیه ژله بریلو زعفرانی

مواد لازم:

  • آب لیمو: 4 قاشق غذا خوری
  • آب: نصف لیوان
  • شکر:نصف لیوان
  • نشاسته: 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران : به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه ژله بریلو زعفرانی

مرحله اول:

در مرحله اول نیاز است که زعفران خود را در ابتدا دم کنید،و درب ظرف را بگذارید تا زعفران به خوبی دم بکشد. سپس نشاسته را با آب مخلوط کنید،و خوب هم بزنید، حال آب را به داخل قابلمه میریزیم و شکر هم نیز به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم:

بعد از اضافه کردن شکر به داخل قابلمه باید، مواد را به خوبی هم بزنید، تا شکر در آب حل بشود. هنگامی که شکر حل شد باید مخلوط نشاسته و آب را که در مرحله اول انجام دادیم را به داخل قابلمه بریزیم. خوب مواد را ترکیب کنید، تا مواد با یکدیگر ترکیب بشوند.

مرحله سوم:

سپس در مرحله سوم از طرز تهیه ژله زعفرانی، باید زیر حرارت را زیاد کنید، تا آب قابلمه به جوش آید، بعد از اینکه آب قابلمه به جوش آمد، نوبت به اضافه کردن زعفران و آب لیمو می رسد.

مواد داخل موجود در اقبلمه را خوب هم بزنید، تا مواد با یکدیگر ترکیب بشوند. حال زیر حرارت را خاموش کنید. مواد را به اخل قالب بریزیدو به داخل یخچال قرار دهید.

ژله بریلو شما آماده است نوشجان.

طرز تهیه ژله زعفرانی دو رنگ

مواد لازم

  • پودر ژله زعفران: 1 بسته
  • پودر ژله با طعم دلخواه (مثلاً آلبالو): 1 بسته
  • آب جوش: 2 لیوان
  • آب سرد: 2 لیوان
  • زعفران ساییده شده: 1 قاشق چای‌خوری

روش تهیه

  1. پودر ژله زعفران را در یک کاسه بزرگ بریزید.
  2. آب جوش را به ژله زعفران اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود.
  3. زعفران ساییده شده را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
  4. آب سرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  5. مخلوط را در نصف قالب‌ های ژله بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا نیمه سفت شود.
  6. پودر ژله با طعم دلخواه را در یک کاسه دیگر بریزید.
  7. آب جوش را به ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود.
  8. آب سرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
  9. مخلوط ژله دوم را روی ژله زعفرانی نیمه سفت شده بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

سوالات متداول

1. آیا می‌توان از زعفران بدون ساییدن استفاده کرد؟

بله، می‌توانید از زعفران بدون ساییدن استفاده کنید، اما ساییدن زعفران باعث می‌شود که طعم و رنگ آن بهتر در ژله پخش شود.

2. آیا می‌توان ژله زعفرانی را با میوه‌های تازه تهیه کرد؟

بله، می‌توانید به ژله زعفرانی میوه‌ های تازه مانند موز، توت‌فرنگی، یا آناناس اضافه کنید تا طعم و جلوه‌ ی بهتری به دسر شما بدهد.

3. چگونه می‌توان ژله زعفرانی را سریع‌تر آماده کرد؟

برای سریع‌ تر آماده کردن ژله زعفرانی، می‌توانید از یخ به جای آب سرد استفاده کنید. به این صورت که پس از حل کردن پودر ژله در آب جوش، مقداری یخ به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله سریع‌ تر سفت شود.

4. آیا می‌توان ژله زعفرانی را بدون قالب‌های مخصوص تهیه کرد؟

بله، می‌توانید از هر ظرفی برای تهیه ژله استفاده کنید، اما استفاده از قالب‌ های مخصوص باعث می‌ شود ژله شکل زیبا تری داشته باشد.

نتیجه‌گیری

ژله زعفرانی یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به سادگی تهیه می‌شود و می‌ تواند به عنوان یک دسر جذاب در مهمانی‌ ها و دورهمی‌ ها سرو شود. با استفاده از روش‌های مختلف تهیه این ژله، می‌توانید تنوع و خلاقیت خود را در تهیه دسر به نمایش بگذارید. از طعم بی‌نظیر زعفران لذت ببرید و با تهیه این دسر خوشمزه، لحظات شیرینی را برای خود و عزیزانتان فراهم کنید.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 1

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “طرز تهیه ژله زعفرانی در 20 دقیقه از 0 تا 100

  1. مهدی گفت:

    طرز تهیه انواع ژله زعفرانی را به بهترین شکل آموزش داده بودید خیلی ممنونم

    1. زاگرس زعفران گفت:

      خواهش می کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *