مقالات

طرز تهیه کاچی زعفرانی 0 تا 100

2
(3)

طرز تهیه کاچی زعفران از 0 تا 100 را قصد داریم در این مقاله به شما آموزش دهیم. کاچی زعفرانی یکی از دسر های پرطرفدار است که بسیاری از افراد آن را دوست دارند. در ادامه این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه کاچی زعفران را به صورت کامل آموزش دهیم پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید.

نحوه تهیه کاچی زعفران برای 8 نفر

مواد لازم:

  • آرد برنج:16 قاشق غذا خوری
  • شکر:12 قاشق غذا خوری
  • گلاب :سه قاشق غذا خوری
  • هل:12 عدد
  • آب:8 لیوان
  • زعفران دم کرده:به مقدار لازم
  • دارچین:نصف قاشق چای خوری
  • زرد چوبه:یک قاشق غذا خوی

طرز تهیه کاچی زعفرانی

مرحله اول:

در مرحه اول از طرز تهیه کاچی زعفرانی در ابتدا باید اقدام به خرید زعفران اصل کنید و سپس آن را به خوبی دم کنید.

مرحله دوم:

در این مرحله از طرز تهیه کاچی زعفران در ابتدا آرد را 3 بار الک کرده، و آرد را به داخل قابلمه بریزید، سپس قابلمه را بر روی شعله می گذاریم نباید حرات زیاد باشید سپس به آرامی تف می دهیم تا خامی آرد از بین برود سپس کره و زرد چوبه را به آرد اضافه کنید.

مرحله سوم:

سپس در این مرحله مواد آرد را باید به خوبی تف دهیم. تا ارد به رنگ طلایی در بیاد، زیاد از حد آرد را تف ندهید زیرا اگر آرد سوخت طعم کاچی بد خواهد شد.سپس در این مرحله زعفران دم کرده را به همراه آب و شکر و هل را به داخل یک ظرف میریزیم. و خوب مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم. تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند سپس مخلوط به دست آمده را به داخل مواد قابلمه میریزیم و آرام آرام هم میزنیم تا کاچی قل قل کند.

مرحله چهارم:

در این مرحله از طرز تهیه کاچی زعفرانی باید درب قابلمه را بگذاریم تا کاچی ما آماده شود.هر 15 دقیقه یک بار به سراغ اچی بروید و کاچی را هم بزنید تا ته نگیرد سپس وقتی که 20 دقیقه گذشت گلاب را به کاچی اضافه می کنیم و هر زمان کاچی شما باب پسند تان بود می توانید کاچی را از روی حرارت بردارید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه برنج زعفرانی

مرحله پنجم:

اگر قصد دارید کاچی خود سفت شود می توانید آن را سرد میل کنید سپس برای سرو کاچی زعفران می توانید با استفاده از دارچین و پسته سرو کنید.پینشهاد می شود، اگر نحوه تهیه مرغ زعفرانی را بلد نیستید، می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

طرز تهیه کاچی زعفرانی

روش دوم: تهیه کاچی زعفرانی با شیر

1. آماده‌سازی آرد و روغن

مانند روش اول، آرد را تفت داده و سپس روغن را به آن اضافه کنید. ترکیب را تا رسیدن به رنگ طلایی هم بزنید.

2. تهیه شربت شیر

در یک قابلمه، شیر و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کنید.

3. ترکیب آرد و شربت شیر

شربت شیر را به تدریج به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا کاچی به غلظت دلخواه برسد.

4. افزودن دارچین و مغزها

در انتهای پخت، دارچین و مغزهای خرد شده را به کاچی اضافه کنید و هم بزنید. کاچی را در ظرف سرو بریزید و با مغزها تزئین کنید.

روش سوم: تهیه کاچی زعفرانی با عسل

1. آماده‌سازی آرد و روغن

مانند روش‌های قبلی، آرد را تفت داده و سپس روغن را به آن اضافه کنید. ترکیب را تا رسیدن به رنگ طلایی هم بزنید.

2. تهیه شربت عسل

در یک قابلمه، آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا عسل کاملاً حل شود. سپس زعفران دم کرده و گلاب را به آن اضافه کنید.

3. ترکیب آرد و شربت عسل

شربت عسل را به تدریج به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا کاچی به غلظت دلخواه برسد.

4. افزودن دارچین و مغزها

در انتهای پخت، دارچین و مغزهای خرد شده را به کاچی اضافه کنید و هم بزنید. کاچی را در ظرف سرو بریزید و با مغزها تزئین کنید.

نکات مهم برای کاچی زعفرانی

برای اینکه کاچی زعفران شما خوشمزه و با کیفیت بشود، باید نکاتی را به خوبی رعایت کنید، درست است که طرز تهیه کاچی زعفرانی ساده به نظر می رسد ولی اگر بعضی از نکات به خوبی رعایت نشود منجر به بی کیفیت بودن کاچی خواهد شد.

نکات مهم برای تهیه کاچی زعفرانی عبارتند از:

  1. یکی از نکاتی که برای تهیه کاچی زعفرانی بسیار مهم است و مهم خواهد بود. دم کردن زعفران است.
  2. ار زعفران شما به خوبی دم نیاد باعث می شود که عطر و طعم کاچی زعفرانی شما خوب نشود.
  3. یکی دیگر از مسائل مهم در باره تهیه کاچی که باید بدانید اصل بودن زعفران است.
  4. اگر زعفرانی که استفاده می کنید، بی کیفیت باشد و تقلبی باشد هم مضراتی را برای شما به همراه دارد هم موجب بی کیفیت شدن کاچی زعفرانی شما خواهد شد.
  5. یک نکته دیگر که باعث مقوی شدن و بالا رفتن کیفیت کاچی به همراه زعفران خواهد شد،کنار گذاشتن شکر، است.
  6. و استفاده از قند های طبیعی مثل عسل است.همچنین می توانید از آرد هایی مثل آرد ذرت و آرد برنج استفاده کنید.
  7. برای بالا رفتن عطر و طعم کاچی زعفرانی به جای استفاده از روغن های مایع می توانید از روغن حیوانی استفاده کنید.
  8. استفاده از روغن حیوانی باعث می شود که کاچی زعفرانی شما از عطر و طعم بالایی برخوردار باشد.
  9. هنگامی که در حال تهیه کاچی زعفرانی هستید، نباید آرد را آنقدر بر روی حرارت بگذارید که بسوزد، شما باید زیر حرارت را کم کنید.
  10. سپس از هم زدن آرد غافل نشوید. چون هنگامی که آرد بر روی حرارت است باید به خوبی هم زده بشود تا آرد از حالت خامی در بیاید و به صورت گلوله گلوله در نیاید.

آخرین کلام

کاچی زعفرانی یکی از دسرهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که به چند روش مختلف قابل تهیه است. این دسر به دلیل داشتن زعفران و مغزهای مختلف، عطر و طعم بی‌نظیری دارد و می‌تواند به عنوان یک دسر مغذی و خوشمزه در مناسبت‌های مختلف تهیه و سرو شود. با رعایت نکات کلیدی و استفاده از مواد مرغوب، می‌توانید یک کاچی زعفرانی عالی و لذیذ تهیه کنید.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 2 / 5. تعداد آرا: 3

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *