مقالات

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی به چند روش متفاوت

5
(1)

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی، چلو گوشت یکی از بهترین و پر طرفدار ترین غذا های ایرانی به حساب می آید. چلو گوشت زعفرانی یک از غذا های خاص به دلیل بالا بودن قیمت آن به حساب می آید. برای تهیه این غذا خوشمزه از گوشت گوسفندی استفاده می کنیم در ادامه این مقاله از سایت زاگرس زعفران قصد داریم طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی را به شما آموزش دهیم.

نحوه تهیه چلو گوشت

مواد لازم:

  • گوشت گردن گوسفندی: 2 عدد
  • زعفران: به مقدار مورد نیاز
  • پیاز: 3 عدد بزرگ
  • برگ بو:5 عدد
  • چوب دارچین: 2 عدد
  • سیر: 3 عدد
  • نمک، فلفل و زرد چوبه:به مقدار لازم
  • روغن:به مقدار لازم

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی، نیاز است که اقدام به خرید زعفران اصل کنید. و آن را دم کنید و به داخل یک ظرف ریخته و درب ظرف را بگذارید تا زعفران به خوبی دم بکشد. سپس نیاز است که اقدام به شست و شو پیاز ها کنید، و به آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.

پیشنهاد می شود که یک بار هم که شده اقدام به تهیه مرغ زعفرانی یا مقاله ما در مورد طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار را بخوانید.

چلو گوشت زعفرانی

مرحله دوم:

بعد از خرد کردن پیاز ها به صورت نگینی نیاز است که روغن را به داخل یک قابلمه بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید و پیاز های خرد شده را به داخل قابلمه بریزید. و پیاز ها را تف دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند. در ادامه نیاز است که زردچوبه را به داخل قابلمه اضافه کنید و خوب پیاز ها را با زردچوبه تف دهید، تا پیاز و زردچوبه با یکدیگر یکدست شوند.

مرحله سوم:

در این مرحله از طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی، نیاز است که اقدام به شست و شو گوشت گردن گوسفندی کنید. بعد نیاز است که گوشت گردن گوسفندی را به داخل مواد اضافه کنید، و مواد را بر روی حرارت ملایم قرار داده و گوشت را با پیاز ها تف دهید تا رنگ گوشت تغییر پیدا کند.

مرحله پنجم:

در این مرحله نیاز است که حدود 8 لیوان آب را به داخل قابلمه اضافه کنید، و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت پخته شود. سپس برگ بو را به همراه سیر، و دارچین، و زعفران دم کرده، به داخل قابلمه اضافه کنید.

سپس مواد را کمی تف دهید، تا با یکدیگر مخلوط شوند.

مرحله ششم:

بعد از 3 الی 4 ساعت نیاز است که نمک و فلفل را به داخل گوشت اضافه کنید. پیشنهاد می شود چلو گوشت زعفرانی را با ته دیگ زعفرانی یا با برنج زعفرانی میل کنید.

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی

چلو گوشت زعفران شما آماده است، نوشجان.

 طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی با هل و برگ بو

مراحل تهیه:

  1. آماده‌سازی گوشت: گوشت را به تکه‌ های بزرگ‌ تر برش دهید و با پیاز، هل، برگ بو و زعفران مخلوط کنید. به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  2. پخت گوشت: گوشت را به همراه مواد دیگر در قابلمه‌ای بریزید و با آب به میزان کافی بپزید تا گوشت نرم شود.
  3. پخت برنج: برنج را شسته و با آب و نمک بپزید. زمانی که برنج نیم‌ پز شد، آن را آبکش کنید.
  4. ترکیب برنج و گوشت: در قابلمه‌ای، یک لایه برنج و یک لایه گوشت قرار دهید. کمی از آب گوشت را نیز اضافه کنید تا طعم بیشتری به برنج بدهد. زعفران حل شده را روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

نکات مهم برای تهیه چلو گوشت زعفرانی

  • انتخاب گوشت: از گوشت گوسفندی با کیفیت استفاده کنید تا طعم و مزه بهتری به غذا بدهد.
  • زعفران: زعفران را حتماً در آب گرم حل کنید تا رنگ و بوی آن به خوبی در غذا پخش شود.
  • زمان دم کشیدن برنج: برنج را به مدت 40 تا 50 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا به خوبی دم بکشد و عطر و طعم زعفران را به خود بگیرد.

نتیجه‌گیری

چلو گوشت زعفرانی یکی از غذا های سنتی و مجلسی ایرانی است که با طعم و بوی معطر زعفران دلپذیر تر می‌شود. این غذا، به دلیل استفاده از مواد باکیفیت و روش‌های متنوع پخت، می‌تواند در هر مهمانی و مراسمی به عنوان یک غذای اصلی جذاب باشد. روش‌ های مختلف تهیه این غذا، از ساده تا همراه با ادویه‌ جات متنوع مانند هل و برگ بو، به شما این امکان را می‌ دهد که بسته به سلیقه و زمان خود، یک چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و متفاوت تهیه کنید.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *