مقالات

طرز تهیه بستنی زعفرانی|(بستنی سنتی خوشمزه و کشدار)

4.6
(16)

طرز تهیه بستنی زعفرانی و بستنی سنتی خوشمزه و کشدار را به صورت گام به گام در این مقاله به شما به صورت کامل آموزش می دهیم همچنین به شما آموزش می دهیم. که چگونه بستنی زعفرانی را تزئین کنید، تا در تابستان یک بستنی زعفرانی خوشمزه را داخل خانه درست کنید.

طرز تهیه بستنی زعفرانی کار سختی نیست، و به راحتی در خانه می توانید بستنی سنتی را درست کنید، فقط کمی باید حوصله داشته باشید.

مواد لازم برای تهیه بستنی زعفرانی:

مواد لازم:

  • زعفران دم کرده: دو قاشق کوچک(اگر قصد دارید بستنی زعفرانی که تهیه می کنید خوشمزه شود اقدام به خرید زعفران اصل کنید.)
  • هل: 2 یا 3 عدد
  • ثعلب: 2 قاشق بزرگ غذا خوری
  • خلال پسته: مقدار لازم
  • شکر: دو پیمانه
  • گلاب:نصف لیوان
  • خامه: 150 گرم
  • شیر پرچرب: چهار پیمانه

 طرز تهیه بستنی زعفرانی

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه بستنی زعفرانی نیاز است که، اقدام به خرید زعفران اصل و با کیفیت کنید، سپس زعفران خود را به داخل یک هاون سنگی بریزید، و خوب بسابید، و یا به روش آب جوش و یا به روش یخ اقدام به دم کردن زعفران کنید.

مرحله دوم:

حال در مرحله دوم از طرز تهیه بستنی زعفرانی، نیاز است. که یک کاسه را بردارید، و خامه ا به داخل ظرف بریزید، و به خوبی با استفاده از یک هم زن یا یک چنگال آنقدر هم بزنید، تا خامه یکدست شود،سپس یک سینی که سطح آن صاف باشد،را برداشته و خامه را با ضخامت بالا به داخل سینی بریزید. و با استفاده از قاشق روی سینی را صاف کنید.

مرحله سوم:

سپس در این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی یناز است. که، یک قابلمه را بردارید، و به داخل آن شیر را اضافه کنید، و زیر شعله را زیاد کنید، و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید، تا شیر به جوش آید.

زمانی که شیر به جوش آمد، حرارت را کم کنید، و زعفران دم کرده را به همراه گلاب به داخل شیر بریزید، و خوب هم بزنید، تا زعفران و گلاب با شیر به خوبی مخلوط شوند.

مرحله چهارم:

در این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی شکر و ثعلب را در یک ظرف جدا گانه هم بزنید، ترکیب ثعلب و شکر را را به صورت قاشق قاشق به شیر اضافه کنید زیرا اگر از قاشق استفاد نکنید، ثعلب به صورت گلوله گلوله در می آید.

هنگامی که ثعلب را به شیر اضافه کردید مواد بستنی شما غلیظ می شود، ترکیب را از روی حرارت برداشته و به یک ظرف استیل منتقل کنید. یخ را برداشته و به قابلمه اضافه کنید مواد بستنی را به داخل قابلمه ریخته و آن را با استفاده از همزن آنقدر هم بزنید تا به صورت کشدار در بیاید.

حدود یک ساعت مواد را به داخل فریزر بگذارید.

مرحله پنجم:

در این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی ظرف بستنی را از فیزر در بیاورید و حدود 4  بار مواد بستنی را با هم زن، هم بزنید.

خامه را از فیزر در بیاورید، خامه را برش دهید و به صورت تکه تکه خامه و هل را به بستنی اضافه کنید و هم بزنید.

بستنی را به  داخل فریزر به مدت 5 ساعت بگذارید. بعد از 6 ساعت بستنی شما آماده است.

طرز تهیه بستنی زعفرانی

تزئین بستنی زعفرانی:

  1. با استفاده از گل رز بستنی زعفرانی خود را تزئین کنید.
  2. بستنی را به به داخل قالب بریزید تا انواع بستنی شکلی را داشته باشید.
  3. با استفاده از سس شکلات و اسمارتیز بستنی زعفرانی را تزئین کنید. از پودر کاکائو هم نیز می توانید استفاده کنید.
  4. می توانید از توت فرنگی پودر پسته استفاده کنید.

فواید بستنی زعفرانی

خواص بستنی زعفرانی اگر بستنی زعفران را به درستی مصرف کنید، باعث می شود که خواص زیادی را به بدن خود منتقل کنید، مواد اصلی بستنی زعفرانی و شیر هستند، که این دو مواد بسیار خواص دارند در ادامه چند نوع از خواص بستنی زعفرانی را به شما توضیح می دهیم.

جلوگیری از پوکی استخوان

همه ما میدادیم که شیر حاوی کلسیم است. و کسانی که دچار پوکی استخوان می شوند، دچار کمبود کلسیم هستند، که مواد موجود در بستنی زعفران همواره باعث می شود که از پوکی استخوان جلوگیری شود.

کاهش وزن

با ترکیب زعفران و شیر باعث می شود که سوخت و ساز بدن بالا برود و باعث کاهش وزن شود.

تقویت مغز

هنگامی که در حال خوردن بستنی زعفرانی هستیم. سطح دوپامین بدن بالا میرود و باعث عملکرد بهتر مغز می شود.

بهبود دهنده درد لوزه

بعد از اینکه لوزه های خودمان را جراحی می کنیم، برای اینکه درد کمتری را متحمل شویم از بستنی استفاده می کنیم، که واقعا هم بستنی مفید است.

تقویت سیستم ایمنی

به احتمال زیاد شما هم نمیدانستید، که بستنی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود اما باید بگوییم که این موضوع واقعیت داشته و باعث بالا رفتن تقویت سیستیم ایمنی می شود.

چند نکته هنگام تهیه بستنی زعفرانی

  • در انتخاب ثعلب خود دقت داشته باشید زیرا ثعلب اگر بی کیفیت باشد بستنی دچار یخ زدگی خواهد شد.
  • برای اینکه بستنی بسیار کشدار شود باید از ثعلب زیاد استفاده کرد
  • از شکر زیادی استفاده نکنید
  • خامه های با کیفیت خریداری کنید تا داخل بستنی یخ نزند
  • از آب آلبالو برای سرور بستی می توانید استفاده کنید زیرا بسیار خوشمزه می شود
  • قبل از اینکه اقدام به تهیه بستنی کنید باید شیر را بجوشونید

طرز تهیه بستنی زعفرانی با بستنی ساز

مرحله اول:

در مرحله اول از طرز تهیه بستنی زعفرانی با بستنی ساز در ابتدا باید اقدام به دم کردن زعفران کنید. سپس خامه را به داخل یک ظرف بریزید و خوبی هم بزنید سپس بعد از یک دست شدن مواد، خامه را به داخل یک ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید و بر داخل فریزید قرار دهید.

مرحله دوم:

سپس در این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفران باید شیر را به داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید، به جوش بیاید سپس، باید زعفران دم کرده را به همراه گلاب به داخل یک ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم:

حال باید شکر و ثعلب را به صورت جدا گانه در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید، به خوبی شکر و ثعلب را ببا یکدیگر مخلوط کنید، تا گوله گوله ای نشود. سپس به صورت قاشق قاشق مواد را به شیر اضافه کنید. سپس در این مرحله از طرز تهیه بستنی زعفرانی ماید مواد به دست آمده را به داخل فیریز به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

مرحله چهارم:

سپس در مرحله آخر از طرز تهیه بستنی زعفرانی، باید بعد از 30 دقیقه مواد را از داخل فریزد در بیاوریم و به داخل دستگاه ساز بریزید تا بستنی شما آماده بشود نوشجان.

کلام آخر

در این مقاله به شما طرز تهیه بستنی زعفرانی را آموزش داده ایم که به راحتی در خانه می توانید، یک بستنی سنتی کش دار و خوشمزه را  را درست کنید.

مقالات مرتبط

طرز تهیه کیک زعفرانی

طرز تهیه  مسقطی زعفرانی

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 4.6 / 5. تعداد آرا: 16

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “طرز تهیه بستنی زعفرانی|(بستنی سنتی خوشمزه و کشدار)

  1. محمد گفت:

    به به یک بستنی زعفرانی خوشمزه را توانستم درست کنم ممنونم

    1. زاگرس زعفران گفت:

      خواهش می کنم بزرگوار

  2. نیما گفت:

    عالی بود بسیار کامل طرز تهیه بستنی زعفرانی را توضیح داده بودید

    1. زاگرس زعفران گفت:

      نظر لطف شماست

  3. شایان گفت:

    با این دستوری که در مورد طرز تهیه بستنی زعفرانی سنتی خوشمزه داده بودید یک بستنی بسیار خوشمزه درست کردم ممنون

    1. زاگرس زعفران گفت:

      نوشجان

  4. محمد باقری گفت:

    من بستنی زعفرانی را درست کردم ولی کش دارد نشد باید چه کاری انجام بدم؟

    1. زاگرس زعفران گفت:

      برای این کار مواد بستنی را بر روی یخ بریزید و هم بزنید سپس به داخل فریزر بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *