کیک زعفرانی خیس با ماست، به همراه کیک گلاب و زعفران با ماست، کیک خیس زعفرانی و طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی را قصد داریم از 0 تا 100 به شما آموزش دهیم کیک زعفرانی یک انتخاب و یک گزنیه خوب است که می توان برای عصرانه آن را میل کرد در ادامه طرز تهیه کیک زعفران را به روش های مختلف به شما آموزش می دهیم.
کیک زعفران را می توانیم با چند روش درست کنیم. و در ادامه طرز تهیه کیک زعفرانی خیس با ماست را به شما آموزش خواهیم داد.
تهیه کیک زعفرانی
مواد لازم
- آرد :2 لیوان
- تخم مرغ : 5 عدد
- وانیل :نصف قاشق چای خوری
- شکر :یک لیوان
- زعفران دم کرده:مقدار لازم
- گلاب:یک قاشق
- روغن مایع:نصف لیوان
- شیر:نصف لیوان
- بیکینگ پودر:2 قاشق
طرز تهیه کیک زعفرانی مجلسی
مرحله اول
در مرحله اول از طرز تهیه کیک زعفرانی مجلسی در ابتدا تخم مرغ ها را در محیط آشپز خانه قرار دهید تا تخم مرغ ها با دمای محیط هماهنگ شوند.و یک کاسه را در ادامه بردارید. سپس بگذارید تا زعفران دم بکشد.
مرحله دوم
در این مرحله از کیک زعفرانی مجلسی وقتی که تخم مرغ با دمای محیط هماهنگ شد، تخم مرغ هارا به داخل کاسه بریزید در ادامه وانیل و شکر را به داخل کاسه بریزید.
در این مرحله برای کیک زعفرانی مجلسی می توانید از همزن برقی و دستی استفاده کنید. با همزن آنقدر هم می زنیم تا مواد سفید و کش دارد شوند.
مرحله سوم
در این مرحله برای تهیه کیک زعفرانی مجلسی یک قابلمه را برداشته و شیر را به قابلمه اضافه می کنیم، قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید بگذارید تا شیر خوب گرم شود. شیر و روغن مایع را با تخم مرغ که از قبل با همزن مخلوط کرده بودیم بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله از کیک زعفرانی مجلسی دوباره مواد را با همزن مخلوط می کنیم، زعفران را که از قبل دم کرده بودیم به همراه گلاب به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم. و در حدی که مواد ترکیب شوند مخلوط می کنیم.
برای خرید زعفران با بهترین کیفیت و بهترین بسته بندی کلیک کنید.
مرحله پنجم
یک کاسه مناسب را برداشته بیکینگ پودر را به همراه آرد بریزید،آرد و بیکینگ پودر را که با هم مخلوط کردیم دو بار الک کنید. طی سه مرحله مخلوط آرد و بیکینگ پودر را بر روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.
با استفاده از لیسک یک طرف مایه کیک را به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی مجلسی در ابتدا دمای فر را بر روی 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم، و اجازه می دهیم تا فر به صورت کامل گرم شود.
یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، کف قالب را با روغن مایع چرب می کنیم و آرد پاشی را بر روی قالب انجام می دهیم تا کیک به قالب نچسبد. همچنین داخل فر را نیز با روغن مایع چرب کنید.
مرحله هفتم
در این مرحله برای درست کردن کیک زعفرانی مجلسی مواد قالب را به داخل قالب بریزید، برای اینکه هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود چند بار قالب را بر روی زمین می کوبیم.
قالب را به داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا کیک زعفرانی ما آماده شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت زمان کیک را از فر خارج نکنید، اول از همه کیک را تست کنید اگر کیک پخته بود کیک زعفران را خارج کنید اگر پخته نشده بود بگذارید داخل فر تا پخته شود و کیک را در یک عصرانه همراه با چای میل کنید.
2)طرز تهیه کیک زعفرانی با ماست
در ادامه طرز تهیه کیک زعفران به روش مجلسی آموختید، حال طرز تهیه کیک زعفرانی با استفاده از ماست را به شما آموزش می دهیم. درست کردن کیک زعفرانی خیس با ماست بسیار راحت است.
مواد لازم برای تهیه کیک زعفرانی با ماست
مواد لازم
- شکر:یک پیمانه
- تخم مرغ:3 عدد
- روغن مایع: دو قاشق
- ماست: یک پیمانه
- آرد سفید:5 قاشق
- زعفران دم کرده:مقدار لازم
- بیکینگ پودر:3 قاشق
دستور پخت کیک زعفران با ماست
مرحله اول
در مرحله اول از طرز تهیه کیک زعفرانی خیس با ماست باید تخم مرغ ها را با دمای محیط یکی کنید، سپس تخم مرغ ها را به داخل ظرف ریخته و شکر را بریزید و با هم زن مخلوط کنید تا مواد کش دار شود.
سپس روغن مایع و ماست و زعفران دم کرده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید تا مخلوط شود.
مرحله دوم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید وچند بار الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید، سپس با استفاده از لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
مرحله سوم
یک قالب را برداشته و زیر قالب را با روغن مایع چرب کنید و آرد را بر روی قالب بپاشید، سپس مواد کیک زعفرانی را را به داخل قالب اضافه کنید و فر را روشن کرده و دمای فر را بر روی 180 درجه بگذارید.
بعد از 40 الی 50 دقیقه کیک زعفرانی شما آماده است نوشجان.
3)طرز تهیه کیک زعفران خیس
بعضی از افراد کیک خشک را دوست ندارند و دوست دارند کیک شان خیس باشد. در ادامه طرز تهیه کیک زعفرانی خیس را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک زعفران خیس
- تخم مرغ:3 عدد
- شیر: نصف لیوان
- شکر:1 نیم پیمانه
- آرد:3 پیمانه
- روغن: نصف پیمانه
- گلاب: نصف پیمانه
- زعفران دم کرده:مقدار لازم
- وانیل: نصف قاشق
- بیکینگ پودر: 3 قاشق
تهیه کیک زعفرانی خیس
در مرحله اول
برای طرز تهیه کیک زعفرانی خیس باید تمام مواد بالا را داخل محیط بزارید تا دمای همه مواد با محیط یکسان شود.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی خیس تخم مرغ و وانیل را به داخل یک ظرف بریزید، آنها را با همزن مخلوط کنید هنگامی که دارید مواد را مخلوط می کنید شکر را نیز اضافه کنید. تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا حجم آنها دو برابر شود.
مرحله سوم
در این مرحله روغن و زعفران دم کرده، گلاب، و شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم
بیکنیگ پودر و آرد را مخلوط کرده و سپس آنها را 3 الی 4 بار الک کنید و به مواد اضافه کنید. مواد را با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
قالب را ورداشته و انتهای قالب را با روغن چرب کرده و کاغذ روغنی را در انتهای قالب بگذارید، مواد کیک را که در مراحل قبل آماده کرده بودیم،را به داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه بگذارید.
برای تهیه کیک زعفران می توانید از انواع زعفران استفاده کنید.
طرز تهیه کیک زعفرانی خیس را آموختید و آماده شد نوشجان.
طرز تهیه کیک زعفرانی در پلوپز
مرحله اول
برای طرز تهیه کیک زعفرانی در پلوپز در ابتدا مواد را داخل محیط بگذارید تا با دمای محیط یکسان شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را به داخل یک ظرف ریخته و آن ها را خوب ترکیب کنید تا کیک زعفرانی شما بسیار خوشمزه شود. همچنین هنگامی که دارید هم میزنید شکر هم اضافه کنید.
مرحله دوم
در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی زعفران دم کرده را به همراه گلاب با روغن به داخل مواد بریزید و ترکیب کنید. بکینگ پود را به همراه آرد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را به داخل پلوپز گذاشته و پلوپز را روشن کنید.
طرز تهیه کیک زعفرانی در توستر
برای طرز تهیه کیک زعفرانی در توستر نیاز است که در مراحل اول تمامی کار های بالا را انجام دهید سپس کف قالب را چرب کنید و بعد از آن ترکیبی که درست کرده ایم را به داخل قالب بریزید حدود 1 ساعت باید داخل توستر بگذارید حرارات را از بالا خاموش کنید و اول از پایین حرارت را روشن کنید.درجه توستر را در دمای 140 بگذارید. سپس وقتی که زیر کیک آماده شد المنت بالا را روشن کنید.
طرز تهیه کیک زعفرانی در توستر را یاد گرفتید و کیک شما آماده است نوشجان.
در ادامه طرز تهیه کیک زعفرانی را بدون استفاده از فر به شما آموزش می دهیم.
تهیه کیک زعفرانی بدون استفاده از فر
مواد لازم
- تخم مرغ:8 عدد
- آرد:4 پیمانه
- شیر:2 پیمانه
- شکر:2 پیکانه
- وانیل:نصف قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: 2 قاشق غذای خوری
- روغن:5 پیمانه
- زعفران:به مقدار لازم
- گلاب:2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک زعفرانی بدون فر
مرحله اول:
در مرحله اول از طرز تهیه کیک زعفرانی بدون فر و در قابلمه در ابتدا باید آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 4 الی 3 بار الک کنید. سپس زعفران را بگذارید تا دم بکشد.
مرحله دوم:
سپس در این مرحله یک کاسه را برداشته و تخم مرغ را به داخل کاسه میریزیم و وانیل و شکر را به داخل کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مواد را هم میزنیم تا مواد کشدار بشود.
حال باید به مواد روغن و شیر را اضافه کنیم تا روغن و شیر با مواد مخلوط شوند و بر روی مواد کف ببندد. سپس به مواد برای زیاد شدن عطر و طعم کیک زعفران گلاب هم به موا اضافه کنید.
مرحله سوم:
سپس نوبت به اضافه کردن زعفران دم کرده است زعفران دم کرده را به مواد به دست آمده اضافه کنید تا مواد به خوبی زعفرانی بشوند.سپس آرد و بیکنیگ پودر را که در مرحله اول از طرز تهیه کیک زعفرانی الک کرده بودید را در 4 مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشوند.
مرحله چهارم:
در این مرحله از طرز تهیه کیک زعفرانی قابلمه را برداشته و دور تا دور آن را با روغن چرب کنید سپس کاغذ روغنی را بر کف قابلمه ریخته و بر روی آن آرد بپاشید.
مرحله پنجم:
سپس مواد اولیه کیک را به داخل قابلمه بریزید و قابلمه را بر روی شعله پخش کن قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و حدود 50 دقیقه به آن فرصت می دهیم تا کیک آماده شود. برای فهمیدن اینکه کیک زعفرانی شما پخته است یا نه یک قاشق را برداشته و به داخل کیک بزنید سپس قاشق را بیرون بکشید اگر موا د به قاشق نچسبید کیک شما آماده است.
کیک زعفرانی شما بدون استفاده از فر و با قابلمه آماده است نوشجان.
در ادامه به شما طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی را ب شما آموزش می دهیم.
تهیه کیک زعفرانی اسفنجی
مواد لازم
- آرد:3 لیوان
- تخم مرغ:5 عدد
- شکر:2 لیوان
- شیر 3 لیوان
- روغن مایع:یک لیوان
- زعفران دم کرده: به مقدار مورد نیاز
- بکینگ پودر:1 قشق
طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی
مرحله اول:
در مرحله اول از طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی نیاز است که اقدام به تهیه زعفران کنید، سپس آن را دم کنید و به کنار بگذارید. سپس آرد و بکینگ پودر را به داخل یک ظرف بریزید و آن را سه بار الک کنید.
مرحله دوم:
سپس در مرحله دوم از طرز تهیه کیک زعفرانی اسفنجی باید، سفیده تخم مرغ را جدا کنید و به داخل یک ظرف بریزید و آنقدر هم بزنید تا تخم مرغ کف بکند.حال شکر را به داخل سفیده های تخم مرغ اضافه کنید، وه به خوبی مخلوط کنید و به داخل یخچال قرار دهید.
مرحله سوم:
حال زرده های تخم مرغی که سفیده هایش را جدا کرده بودیم برداشته و به داخل یک ظرف ریخته، و وانیل را به داخل ظرف تخم مرغ بریزید. و آنقدر هم بزنید تا کش دار بشود.
کره و شیر را به داخل مواد بریزیدو خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست بشوند.
مرحله چهارم:
حال در این مرحله زعفران دم کرده را که در مرحله اول از طرز تهیه کیک اسفنجی درست کرده بودیم را به داخل مواد بریزید و هم بزنید تا همه مواد زعفرانی بشوند.
حال آرد را در دو مرحله باید به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.سفیده های تخم مغ هم دوباره در سه مرحله به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم:
یک ظرف را برداشته و یک عدد کاغذ روغنی را در انتهای ظرف قرار دهید، حال مواد کیک را به داخل ظرف بریزید، و به داخل فر با دمای 180 درجله قرار دهید. بعد از حدود 45 دقیقه کیک شما آماده است نوشجان.
تهیه کیک خیس با ماست شکلاتی
مواد لازم
- آرد: 300 گرم
- بیکنیگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- پود کاکائو: 80 گرم
- جوش شیرین: 2 قاشق چای خوری
- کره و نمک: به مقدار مورد نیاز
- زعفران دم کرده: به مقدار مورد نیاز
- شکر:300 گرم
- وانیل: 2 قاشق چای خوری
- ماست: 400 گرم
- تخم مرغ: 5 عدد
- شکلات شیری: به مقدار مورد نیاز
- بادام: 100 گرم
- شکلات تلخ:150 گرم
- خامه فرم گرفته: به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه کیک زعفرانی شکلاتی با ماست
مرحله اول:
در مرحله اول از طرز تهیه کیک خیس زعفرانی شکلاتی با ماست، نیاز است که مواد اولیه کیک را آماده کنید. نیاز است که تمامی مواد بالا را که در بالا به شما توضیح داده ایم بر داخل محیط قرار دهید. سپس نیاز است که آرد را به همراه پودر کاکائو و نمک و جوش شیرین ترکیب کنید، و سه بار آن ها را الک کنید.
مواد را به یک گوشه بگذارید.
مرحله دوم:
یک ظرف را برداشته و به داخل آن کره و شکر را اضافه کنید و با یکدیگر ترکیب کنید. وانیل و تخم مرغ را به داخل مواد اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.هنگامی که در حال هم زدن هستید نیاز است که ماست و زعفران دم کرده را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید تا ماست با مواد ترکیب شود. سپس آرد را که در مرحله اول الک کرده بودیم به داخل ظرف بریزید.
مواد را خوب با یکدیگر ترکیب کنید، طوری مواد را با یکدیگر ترکیب کنید که مواد به صورت اسفنجی در بیان.
مرحله سوم:
در این مرحله نیاز است که مواد کیک را بپزید. دمای فر را بر روی 170 درجله سانتی گراد تنظیم کنید. نیاز ات قبل از اینکه مواد کیک را به داخل فر بگذاریم فر کمی گرم شود. مواد را به داخل قالب مد نظر خود قرار دهید و داخل قالب را کمی چرب کنید. در نهایت کیک شما بعد از 40 الی 60 دقیقه پخته می شود.
کیک زعفران خیش شکلاتی با ماست شما آماده است، نوشجان.
سخن پایانی
در این مقال طرز تهیه کیک زعفرانی مجلسی همچنین با ماست و خیس را با روش های مختلف به شما آموزش دادیم. کیک را شما می توانید به عنوان یک عصرانه میل کنید. اگر تمام مراحل بالا را که به شما آموزش داده ایم انجام دهید می توانید یک کیک خوش مزه را تهیه کنید.
اگر شما هم روش دیگری را می دانید ممنون میشم در بخش نظرات برای ما به اشتراک بگذارید.
مقالات مرتبط
نحوه تهیه و طرز تهیه مرغ زعفرانی
آموزش و طرز تهیه برنج زعفرانی
تحوه تهیه و طرز تهیه نبات زعفرانی
طرز تهیه کیک زعفرانی به روش ماست را من درست کردم و بسیار خوشمزه بود ممنونم
خواهش می کنم
طرز تهیه کیک زعفرانی به روش مجلسی را عالی توضیح داده بودید ممنونم
خواهش می کنم
من که رفتم یک کیک زعفرانی مجلسی درست کنم خیلی ممنون از شما
نوشجان
به به انواع روش ها را برای تهیه کیک زعفرانی توضیح داده بودید ممنونم
نظر لطف شماست