مقالات

روش دم کردن زعفران با یخ+آب جوش+برنج

5
(1)

روش دم کردن زعفران با یخ،روش دم کردن زعفران با آب جوش، روش دم کردن زعفران با برنج، را قصد داریم در این مقاله به شما آموزش دهیم. بسیاری از افراد با نحوه دم کردن زعفران آشنا نیستند، و هنگام دم کردن زعفران با عدم رنگ دهی زعفران مواجه می شوند.

در ادامه این مقاله قصد داریم، روش دم کردن زعفران را با استفاده از روش های مختلف در ادامه این مقاله به شما آموزش دهیم.

 احتمال تقلب در زعفران

خب  از آنجا که خواص زعفران بسیار زیاد به شما می روند، شما هنگام  دم کردن زعفران باید در  خرید زعفران  دقت داشته باشید.

همچنین باید یک نکته مهم را بدانید،که اگر زعفران بسیار با کیفیتی داشته باشید،  کار شما را برای دم کردن زعفران راحت  تر خواهد کرد.

طرز سابیدن زعفران

خب شما قبل از اینکه اقدام به دم کردن زعفران کنید، باید اقدام به سابیدن زعفران کنید.

یک نکته ای که هنگامسابیدن زعفران باید بدانید، این است که تمام زعفران خود را در هاون پودر نکنید،و همان اندازه ای که نیاز دارید پودر کنید. زیرا اگر کل زعفران خود را پودر کنید، عطر و طعم زعفران کمتر می شود، و دیگر قابل استفاده نمی باشد.

 

نحوه سابیدن زعفران

روش سابیدن زعفران

برای اینکه به خوبی بتوانید زعفران خود را دم کنید، باید به بهترین شکل زعفران اقدام به سابیدن زعفران کنید.

روش های زیاد برای سابید زعفران وجود دارد که در ادامه به شما توضیح می دهیم.

روش سابیدن زعفران عبارتند:

  • زعفران با هاون
  • سابیدن زعفران با قاشق
  •  زعفران ساب

استفاده از هاون

در همه خانه های در ایران تقریبا یک هاون وجود دارد. که یکی از قدیمی ترین روش های سابیدن زعفران به شمار می رود.

هاون های متفاوتی وجود دارد،

  • چوبی،
  • هاون فلزی،
  • هاون سنگی که بهترین نوع هاون، هاون سنگی  به شمار می رود

برای سابیدن زعفران با استفاده از هاون سنگی نیاز است، که رشته های زعفران را به داخل هاون سنگی ریخته و به آرامی زعفران را آسیاب کنید.

روش استفاده از قاشق

بعضی از افراد به دلیل نداشتن هاون نمیدانند، که چطور اقدام به سابیدن زعفران کنند.

اما نگران نباشید، برای این کار نیاز است که یک پلاستیک را برداشته، و رشته های زعفران را به داخل پلاستیک بریزید.

و با استفاده از قاشق زعفران ها را به سمت خودتان بکشید، تا زعفران ها به خوبی پودر شوند.

استفاده از زعفران ساب

دستگاه زعفران ساب یک هاون بسیار خوبی است که بدون اینکه انرژی زیادی از شما مصرف کند، می تواند زعفران شما را به خوبی پودر کند. برای اینکار نیاز است که دستگاه زعفران ساب را بچرخانید.

بک نکته که هنگام سابیدن زعفران باید انجام دهید این است که هنگامی که در حال سابیدن زعفران هستید. باید محیط زعفران خشک باشد زیرا اگر رطوبت زیاد باشد کیفیت زعفران پایین می آید.

نکاتی مهم برا سابیدن زعفران

در هنگام سابیدن زعفران باید به چه چیز هایی توجه کنیم؟

نکات مهم هنگام سابیدن زعفران عبارتند از:

  • زعفرانی که قصد دارید آن را  در هاون پودر کنید، باید کاملا خشک باشد و زعفران نباید دارای رطوبت باشد.
  • زیرا زعفران عطر و طعمی نخواهد داشت، برای اینکه رطوبت زعفران گرفته شود باید آن را میان ب کاغذ قرار دهید.
  • و کمی صبر کنید تا رطوبت زعفران به کاغذ منتقل شود، سپس اقدام به سابیدن زعفران و بعد اقدام به دم کردن زعفران کنید.
  • هاونی که قصد دارید زعفران را در آن بسابید نباید حاوی هیچ گونه رطوبتی باشد، اگر هاون دارای رطوبت باشد در روند سابیدن زعفران به مشکل خواهید خورد پس به خشک بودن هاون توجه کنید.
  • برای سابیدن زعفران باید یک هاون درستی را انتخاب کنید، بنابراین پیشنهاد می شود از هاون فلزی استفاده نکنید، زیرا در روند سابیدن زعفران به مشکل می خورید و پیشنهاد می شود، از هاون های سنگی استفاده کنید.
  • سابیدن زعفران نباید به صورت تند تند انجام گیرد برای سابیدن زعفران کمی زعفران را ریخته و به آرامی آن را بسابید. سپس در زمان سابیدن زعفران، کلاله های زعفران را به هوان بریزید.
  • شما اگر هاون ندارید می توانید جور دیگری زعفران را پودر کنید، برای اینکار لازم است که،یک پلاستیک فریزر را برداشته و زعفران را به داخل پلاستیک بریزید سپس با پشت قاشق اقدام به سابیدن زعفران کنید.
  • هنگامی که در حال سابیدن زعفران هستید، پیشنهاد می شود به مقداری که لازم دارید زعفران را پودر کنید. زیرا اگر تمامی زعفران را با هم پودر کنید عطر و طعم زعفران از دست می رود.

چگونه زعفران را دم کنیم؟

برای دم کردن زعفران شما می توانید،

  • از روش دم کردن زعفران با آب جوش
  • از روش دم کردن زعفران با یخ
  • و از روش دم کردن زعفران با برنج، استفاده کنید.

اما همانجور که در مطلب بالا گفته ایم. باید به خوبی زعفران خود را سابیده باشید، و از اصل بودن زعفران خود مطمئن باشید.

برای متوجه شدن اصل بودن زعفران، می توانید، از تشخیص زعفران اصل با اب سرد استفاده کنید.

1) طرز دم کردن زعفران با آب جوش

با استفاده از آب جوش تقریبا می توان بگوییم دم کردن زعفران کار بسیار آسانی است. که بیشتر مردم از روش آب جوش استفاده می کنند.

با این حال ما نکاتی که در این باره باید بدانید را توضیح می دهیم.

  •  مرحله اول:

در ابتدا باید زعفران خود را در هاون ریخته و آن را به آرامی پودر کرده تا زعفران شما از کفیت بالایی برخوردار باشد.

  • مرحله دوم:

بعد هر اندازه ای که زعفران دم کرده اید  را به داخل لیوان بریزید و  آن را به آب جوش را اضافه کنید.

  •  مرحله سوم:

در ظرفی که داخل آن زعفران و آب جوش را اضفه کرده اید. بگذارید تا حدود 30 دقیقه استراحت کند.

شما می توانید ظرف خود را بر روی کتری که در حال جوشیدن بگذارید، تا کیفیت زعفران دم کرده شما عالی شود.

دم کردن زعفران با آب جوش

2) دم کردن زعفران با یخ

اگر دوست دارید زعفران خود رنگ بیشتری بدهد از این روش استفاده کنید.

برای دم کردن زعفران با یخ در ابتدا چند تکیه یخ برداشته و به داخل ظرف بندازید، بعد از آن زعفرانی که به خوبی پودر کرده ایم را به یخ ها اضافه کنید.

کمی صبر کنید، تا یخ ها آب شوند بعد از آن آب جوش را اضافه کنید.

زیرا هنگام دم کردن زعفران با یخ با اضافه کردن آب جوش به زعفران شوک وارد شده و باعث می شود زعفران رنگ بهترین دهد.

در این مقاله ما دو روش دم کردن زعفران با یخ و آب جوش را که در دنیای امروزی خیلی به کار گرفته شدند. را به شما عزیزان توضیح داده یم ولی روش دیگیری هم است، این روش را کسانی استفاده می کنند که دوست دارند برنج خودشان عطر و طعم فوق العاده داشته باشد.

دم کردن زعفران با  یخ

3)روش دم کردن زعفران با برنج

 روش دم کردن زعفران با برنج ، در این روش شما با یک تیر و چند نشان میزنید.

در این روش شما مقداری از زعفران را در هاون پودر کرده و به داخل ظرف بریزید.

بعد از آن آب جوش را به آن اضافه کنید. و بعد از اینکه آب جوش را اضافه کرده اید ظرف خود را داخل برنج قرار دهید.

دقت داشته باشید ظرف را کامل گذاشته داخل برنج جوری که زعفران لب ریز نشود.  بعد از چند دقیقه هم برنج اماده است هم زعفران دم کرده با این روش عالی است.

شما برای دم کردن با برنج یک راهکار دیگری هم دارید، شما در ابتدا می توانید پودر زعفران را بر روی برنج ریخته (دقت کنید، در گوشه ای از برنج زعفران خود را بریزید.)

تا در دم کردن زعفران برای شما مشکلی پیش نیاید. بعد از چند دقیقه با کفگیر آن قسمت که زعفران ریخته اید را بردارید، دقت کنید با برنج ها زعفران را بردارید بعد از آن زعفران و برنج را با هم مخلوط کنید.

برنج زعفرانی و دم کرده شما آماده است. این چند روش دم کردن زعفران را با هم مطالعه کردیم.

حالا برای شما سوال شده است کدام روش دم کردن زعفران بهتر است؟

کدام روش دم کردن زعفران بهتر است؟

آیا روش دم کردن با آب جوش؟ یا  دم کردن زعفران با یخ؟ یا روش دم کردن با برنج؟ کدام یک بهتر است.

ما در این جا  هستیم تا بهترین روش دم کردن را به شما توضیح دهیم.

روش اول که دم کردن با آب جوش بود که بسیار ساده و راجت بود، پس اگر روش ساده ای دوست دارید. دم کردن زعفران با آب جوش به شما پیشنهاد می شود.

یکی دیگر از انواع روش دم کردن زعفران با یخ بود، که این روش تقریبا خیلی زمان بر بود ولی همانجور گه گفته ایم، با استفاده از شوک داده شده زعفران رنگ بهتری می دهد.

دم کردن با برنج که یکی دیگر از روش های دیگر دم کردن زعفران به حساب می آید.

در این روش معمولا برای آشپز ها استفاده می شود، که معمولا این روش با روش یک، یعنی دم کردن زعفران با آب جوش یکی است .فقط این روش برای آسانی کار هست.

نتیجه گیریی

کدام روش بهتر است. اگر نظر ما را بخواهید به نظر ما دم کردن زعفران با یخ بسیار عالی است ،زیرا به دلیل شوک زیادی که به زعفران وارد می شود و باعث می شود زعفران رنگ بیشتری دهد.

همچنین شما باید این را بدانید که زعفران می تواند رنگ و طعمی فوق العاده به زندگی شما بدهد.

اگر از زعفران دم کرده شما اضاف آمد، پیشنهاد می شود، مقاله روش نگهداری از زعفران دم کرده را مطالعه کنید.

ممنون میشم اگرشما عزیزان روش دیگری بلد هستید در دیدگاه بنویسید.تا بقیه دوستان از تجربیات شما دوستان گرامی با خبر شوند .

سوالات متدوال

چگونه اقدام به سابیدن زعفران کنیم؟

برای سابیدن زعفران، باید از هاون های سنگی استفاده کنید، و سعی کنید، که همه زعفران خود را پودر نکنید. زیرا موجب از دست رفتن کیفیت زعفران خواهد شد.

کدارم روش دم کردن بهر است؟

برای دم کردن زعفران، روش دم کردن زعفران با یخ به شما پیشنهاد می شود، چون به دلیل سرد و گرم شدن زعفران، به زعفران شوک وارد شده، و باعث می شود زعفران رنگ بهتری از خودش پس دهد.

این صفحه چه قدر برای شما مفید بود؟

امتیاز دهید

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

بازگشت به لیست

دیدگاهی در مورد “روش دم کردن زعفران با یخ+آب جوش+برنج

  1. مجید گفت:

    ممنون از شما بهترین روش ها را گفته بودید

    1. زاگرس زعفران گفت:

      خواهش می کنم

  2. حسن گفت:

    ممنون من روش دم کردن زعفران را با یخ انجام دادم خیلی خوب جواب دادم

  3. O گفت:

    به نظر من روش دم کردن زعفران با یخ خیلی رنگ بهتری میده

  4. هوشنگ گفت:

    . چگونه زعفران را دم کنیم؟روش های دم کردن زعفران را عالی توضیح دادی ممنون

  5. جهانبخش گفت:

    تمام روش دم کردن زعفران را انجام دادم و نتیجه گرفتم ولی از نطر من روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ بهترن بود

  6. محسن گفت:

    روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ را من انجام دادم عالی بود

  7. مسعود حیدریان گفت:

    دم کردن زعفران با برنج خیلی خوب بود بی دردسر بود ممنون

  8. نادر گفت:

    در مقاله تان گفته بودید کدام روش دم کردن زعفران بهتر است به نظر من همان‌جور که گفته بودید روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ بهترین روش هست ممنون از توضیحات خوبی که ارائه داده بودید

  9. جواد گفت:

    روش دم کردن زعفران از طریق آب جوش را من انجام دادم زعفرانم خیلی خوب رنگ داد ممنون از شما

    1. زاگرس زعفران گفت:

      حتما باقی روش ها را هم استفاده کنید

  10. امید گفت:

    روش های دم کردن زعفران را کامل توضیح داده بودید به نظر من هم روش دم کردن زعفران با یخ بهتر است

    1. زاگرس زعفران گفت:

      بله با یخ زعفران رنگ بهتری از خودش پس می دهد

  11. حسین رحیمی گفت:

    دم کردن زعفران با برنج خیلی راحته به نظرم کسانی که وقت زیادی ندارند و عجله دارنداز این روش استفاده کنند

    1. زاگرس زعفران گفت:

      بله کاملا

  12. منیره گفت:

    دم کردن زعفران را من بیشتر با آب جوش انجام میدادم ولی با یخ که انجام دادم خیلی بهتر از آب جوش بود

    1. زاگرس زعفران گفت:

      بله کاملا درسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *